21 ago 2013

Notícia al Diari de Girona


Ahir, Enric Cardona, principal impulsor de la iniciativa FROG, va rebre una trucada de Jordi Nierga, del Diari de Girona.

Durant més de mitja hora el periodista va fer una série de preguntes a Enric Cardona relacionades amb el nostre projecte, encara en panyals, o com el mateix Jordi Nierga l'ha definit, "l'embrió d'un nou ensenyament".


Volem donar les gràcies a Jordi Nierga i al Diari de Girona pel seu interès en informar sobre el nostre projecte en nom de tots els què estem treballant per tal de fer realitat el projecte de FROG. I així mateix volem donar les gràcies a la Mesa d'Entitats i, molt especialment, a Xavier Villarreal, ja que sense ells aquest contacte amb el Diari de Girona mai hagués estat possible. I volem anunciar que aquest interés és un nou impuls més per a seguir treballant perquè FROG sigui ja una realitat més que consolidada a finals d'any.

Així mateix, volem anunciar que en breu tindreu penjats en el nostre blog la oferta formativa per a aquesta tardor, així com els horaris proposats i la possible flexibilitat dels nostres usuaris docents. I no oblideu que si voleu qualsevol tipus d'informació extra, tant si us interessa rebre docència com donar-ne'n (o ambdúes coses), podeu posar-vos en contacte amb el nostre mail cooperativaFROG@gmail.com , o bé directament amb Enric Cardona al telèfon 683 35 06 72.

Moltes gràcies, i seguim treballant!

Croac!


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario